W związku z zapytaniem oferenta, dotyczącym szczegółów SIWZ w procedurze nr 05/2011 na dostawę artykułów spożywczych do Zakładu Poprawczego w Studzieńcu uprzejmie udzielamy informacji szczegółowych dotyczących poszczególnych pozycji załączników w zadaniach:
W załączniku nr 1 na dostawę wyrobów mięsno-wędliniarskich – zadanie nr I:
- Poz. Nr 17 załącznika: – kiełbasa tatrzańska – podsuszana,
- Poz. Nr 32 załącznika: – kiełbasa krojona – kiełbasa typu krakowska lub żywiecka podsuszana.
W załączniku nr 1 na dostawę mięsa wołowego – zadanie nr II:
- Poz. Nr 1 załącznika: wołowina bez kości – porcje mięsa w jednym kawałku, nie podzielone na części gulaszowe.
W załączniku nr 1 na dostawę mięsa wołowego – zadanie nr IV:
- Poz. Nr 4 załącznika: szynka wieprzowa bez kości – porcje mięsa bez tłuszczu i skóry,
- Poz. Nr 6 załącznika: łopatka wieprzowa bez kości – porcje mięsa bez tłuszczu i skóry.
Studzieniec 19.07.2011 r.
Rafał Szulc
Kierownik administracji